Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een aantal keer per seizoen opent De Verbeelding op zondagmiddag haar deuren onder het motto ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. Een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer en er gelegenheid is de actuele expositie te bekijken.

Op 16 oktober zijn klassiek gitarist Ludwig Rondón en kunstenares Nita de Boer te gast. Komt luisteren naar het verhaal van Nita en genieten van het prachtige Zuid-Amerikaanse gitaarspel van Ludwig.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan.
Wij nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in paviljoen De Verbeelding!

Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.

Ludwig Rondón

Ludwig Rondón afkomstig uit Curaçao, is klassiek gitarist en docentmuziek en ukulele speler aangesloten bij de “Muziekplaza Zeewolde” en het “Houtens Muziekschool” in Houten waar hij woonachtig is. Al langer dan 20 jaar is hij actief als vaste zelfstandige docent met muziekpraktijk in Houten. Hij is gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse hedendaagse composities/bewerkingen voor gitaar. Hij zal dan ook een aantal composities spelen van gitaarcomponisten uit zijn repertoire.

Nita de Boer

Het mengen van kleuren, laag op laag schilderen en zien hoe het proces verloopt, vind ik vaak nog leuker dan het eindresultaat. Het bezig zijn; soms alleen en soms in het bijzijn van andere inspirerende kunstenaars geeft energie. Ik zie jullie graag op 16 oktober om drie uur.