Laden Evenementen

Het is ontzettend jammer, maar in verband met de corona-maatregelen moet De Verbeelding tot 19 januari de deuren sluiten.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt het concert met Wibi Soerjadi te verzetten. De nieuwe datum voor het concert in De Verbeelding is nog niet vastgesteld. We houden iedereen die een kaartje heeft hiervan op de hoogte via e-mail.

Uw kaart(en) blijven uiteraard geldig. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op de nieuwe datum, dan kunt u alsnog annuleren en krijgt u uw geld teruggestort.

 

UITGESTELD, MEER INFO VOLGT Z.S.M. 17 januari aanstaande verzorgt Wibi Soerjadi het jaarlijks nieuwjaarsconcert in De Verbeelding. Vanwege de coronamaategelen zal hij deze middag twee optredens voor maximaal 30 personen verzorgen. Aan het begin van het eerste concert zal de burgemeester zijn jaarlijkse nieuwsjaarspeech houden. 30 gasten is heel weinig. Maar niet getreurd: de LOZ gaat de beide concerten livestreamen, zodat u zowel de nieuwjaarsspeech als het nieuwjaarsconcert ook thuis kunt volgen. Het nieuwjaarsconcert is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Puur Zeewolde, de LOZ, de gemeente Zeewolde en stichting De Verbeelding.

Wibi Soerjadi

Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema’s. Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert worden de werken toegelicht, neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

Tickets

De concerten op 17 januari starten om 13.15 uur of 16.00 uur. Elk concert duurt ongeveer één uur. In verband met de coronamaatregelen is er geen pauze.

De tickets voor het nieuwjaarsconcert zijn uitverkocht

Wilt u speech van de burgemeester en het nieuwsjaarsconcert online bijwonen? Daarvoor hoeft u geen ticket aan te schaffen. Via deze website en de social media van De Verbeelding, de gemeente Zeewolde en Puur Zeewolde houden we u op de hoogte via welke kanalen u de livestream kunt volgen op 17 januari.