Laden Evenementen

16 januari 2022 aanstaande verzorgt Wibi Soerjadi het jaarlijks nieuwjaarsconcert in De Verbeelding.

Wibi Soerjadi

Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema’s. Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert worden de werken toegelicht, neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

Tickets

Het concert op 16 januari start om 15.00 uur met een pauze van 20 minuten

Het nieuwjaarsconcert met Wibi Soerjadi in 2021 is geannuleerd wegens corona. Heeft u tickets van dit nieuwjaarsconcert in uw bezit? Deze blijven geldig voor 2022.

In september zullen er nieuwe tickets in de verkoop komen. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten. Daarin brengen wij u op de hoogte als de ticketverkoop is gestart.