Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het nieuwjaarsconcert 2022 met Wibi Soerjadi is in verband met de geldende coronamaatregelen verzet naar 15 januari 2023. Heeft u tickets van van het nieuwjaarsconcert 2022 in uw bezit? Deze blijven geldig voor 2023. Tickethouders zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Wibi Soerjadi

Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema’s. Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert worden de werken toegelicht, neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

Tickets | UITVERKOCHT

Er vindt geen restitutie plaats over aangeschafte kaarten.

Het nieuwjaarsconcert 2022 met Wibi Soerjadi is in verband met de geldende coronamaatregelen verzet naar 15 januari 2023. Heeft u tickets van dit nieuwjaarsconcert in uw bezit? Deze blijven geldig voor 2023. Tickethouders zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Dit concert is uitverkocht, er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.