Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

vrijdagavond 22 november 19.30 – 22.00
zaterdag 23 november 9.00 – 17.00 en ’s avonds van 19.30 – 21.00

Popkoor 2019

UITVERKOCHT – Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar voor het Popkoor 2019

Informatie Popkoor 2019, 10e editie

Hier is ie dan: de aankondiging van alweer het 10e popkoorweekend. Een weekend on- der leiding van Lambert Mutsaers en Frans Meijer, waarin het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’. Iedereen kan meedoen! Heb jij altijd al eens heerlijk voluit en vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans!
In het popkoorweekend gaat het puur om de ervaring van het samen zingen… verwondering, plezier voluit zingen. Elkaar ontmoeten in klank én samenklank, daar draait het allemaal om. Ervaring is niet nodig. Je hoeft geen noot te kunnen lezen. Sterker nog: iedereen die denkt dat zij/hij niet kan zingen maar dit stiekem wel graag zou doen…..kom maar! Je bent van harte welkom. Goed / fout/ mooi/ lelijk zijn begrippen die dit weekend niet bestaan….

We starten op vrijdagavond. Maken kennis met elkaar, en studeren in een pittig tempo een aantal aansprekende popsongs in.
Zaterdag gaan we verder met het instuderen van songs. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. In de loop van de middag komt er een band bij. ‘s Avonds sluiten we het weekend af met een spetterende finale. Bij dit bruisende slot zijn familie, vrienden en bekenden van harte uitgenodigd.

DEELNAME:
€ 95,00 PER PERSOON
(INCLUSIEF LUNCH OP ZATERDAG)

Kijk op: www.labyrintflevoland.nl of: www.deverbeeldingzeewolde.nl voor meer informatie en aanmelden. Vragen? Stuur een mailtje naar: info@labyrintflevoland.nl.