Op zondagmiddag 5 maart speelt het Utrechts Harp Trio een programma vol variatie in De Verbeelding in Zeewolde. Annemieke IJzerman (harp), Margreet Niks (fluit) en Michiel Holtrop (altviool) brengen muziek van acht verschillende componisten met trio’s, duetten en solostukken voor harp.

Sinds Claude Debussy in 1915 de prachtige sonate ‘Sonate en Trio’ voor harp, fluit en altviool schreef werd dit ook een geliefde combinatie voor andere Franse componisten uit die tijd. Die sonate staat natuurlijk op het programma. Ook andere componisten komen aan bod, zoals Antonin Dvorak, Felix Mendelssohn en Frédéric Chopin met melodieuze en soms dromerige muziek. Flamboyante Spaanse muziek van een Amerikaanse componiste zorgt daarna voor opschudding. En als contrast volgt een stuk van Astor Piazzola. Afgesloten wordt met een swingende uitsmijter van George Gershwin.

Datum, tijdstip en plaats: zondagmiddag 5 maart 2023. Aanvang 14:00 uur in de ‘De Verbeelding’, adres: De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde. Gratis koffie of thee in de pauze.

Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl