Piraten, stoer doen, bang zijn en vriendschappen. Dat zijn de ingrediënten voor de vertelvoorstelling Woeste Willem op 29 januari in De Verbeelding. Met deze heerlijke voorstelling voor jong en oud wordt het Nationaal Theaterweekend in Zeewolde afgesloten.

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden! Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het gelijknamige boek van Dieter en Ingrid Schubert. Kinderen tot 12 jaar mogen met een begeleider gratis mee!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend van 27 t/m 29 januari gaan de theaters in Zeewolde samen los! Voor 10 euro geniet je tijdens het Nationaal Theaterweekend van verschillende voorstellingen.

Of je nu houdt van muziek, cabaret of familietheater, het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Naast Woeste Willem op zondag, zijn er meer voorstellingen in Zeewolde. Het weekend begint op vrijdagavond in Hoeve Karree met streekcabaret “Boerenblond”, gevolgd door Coverband Flavour in Theater de Kluit en So long Cohen met Ernest Beuving in Theater The Lux op zaterdag.

Meer informatie en tickets reserveren kan via de website van de hoofdorganisator ZeewoldeLIVE: https://zeewoldelive.nl/

Wanneer: 29 januari van 15.00 – 17.00 uur
Deuren open: 14.45 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: € 10,00 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl